Din handlekurv er tom
02/08/2019
Det er ingen hemmelighet at Arizona Diamondbacks leter etter en ny ballpark. Laget har kalt Chase Field hjem siden deres første sesong i 1998, og, for bedre eller verre, er 20 år omtrent levetiden for et MLB-stadion i disse dager.   Mens teamet fortsetter å presse på for en ny ballpark i Arizona, diskuterte D-Backs muligheten for å flytte til en forstad i Las Vegas i Sør-Nevada i fjor, melder Blake Apgar fra Las Vegas Journal-Review. Spesielt møtte teamet representanter fr..
20/06/2019
Det var fem år siden tirsdag at Clayton Kershaws storhet nådde sitt høydepunkt. Han twirled ni mesterlige, no-hit innings mot Colorado Rockies den kvelden. Femten smadder slo ut og bare en av dem nådde base, på en Hanley Ramirez-feil som forhindret et perfekt spill. På sesongens slutt, fanget Kershaw sin tredje Cy Young Award på fire år og ble den andre krukken i nesten tre tiår for å vinne MVP. Han var i tyngdepunktet som til tider følte at det kunne vare evig.   "Det..
17/04/2019
Braves er vert for Diamondbacks for tre kamper som begynner tirsdag kveld.   Arizona, nå uten ikonet Paul Goldschmidt, er 7-9 på den unge sesongen. Her er det å vite om det nye utseende Snakes: 1. Arizona starter Robbie Ray har tillatt tre treff eller færre i sine tre første sesongstart. Over sine siste 10 utflukter har lefties truffet .029 (1-for-34) mot ham med 15 strikeouts og tre turer. Ray, tirsdagens startbilde, har ikke gått så godt mot Braves i en liten prøvestør..
22/02/2019
Etter å ha tilbrakt åtte år i Baltimore Orioles-organisasjonen, pluss et par måneder i Los Angeles, går tidligere Os superstjerne Manny Machado til San Diego på en rekordbryter kontrakt   Etter en lang forsøk offseason der MLBs største friagere ved navn forblev usignert på vei til våropplæring, brøt nyheten endelig i går med tidligere Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.   Som først rapportert av ESPNs Jeff Passan, signerte Machado en rekordk..
07/11/2018
Hvis rapportene er sanne, er det sannsynligvis mange lag som ringer til Cleveland Indians front office for å spørre om noen store navn baseball klær. Vi ser hvem disse lagene kan være.   Å si farvel er vanskelig, men Cleveland-indianerne kan gjøre mye av det snart. Med rapporter som sirkler om at nesten alle på laget er i ferd med å gå, er indianernes frontkontor sannsynligvis opptatt med å ta mange telefonsamtaler.   Det er contenders og gjenoppbygging lag..
11/10/2018
Veteran relief pitcher Brad Ziegler, som hadde to poeng med Diamondbacks, annonserte sin pensjon fra baseball på onsdag.   Ziegler, som annonserte nyheten via Twitter på sin 39. bursdag, satte deler av syv sesonger med Diamondbacks og samlet en 22-12 plate for å gå sammen med en 2,57 ERA og 62 lagre.   Ziegler ble kåret til klubbens 20-årsjubileum denne sesongen før de ble kjøpt av Diamondbacks på årets handelsfrist. Han gikk 1-1 med en 3.74 ERA i 29 kamper..
27/09/2018
Alle øynene vil være på Philadelphia Phillies og en håndfull andre lag denne offseasonen for å se om de kan overbevise Bryce Harper om å komme ombord for 2019.   Mens Philadelphia Phillies kommer ut av sitt sjette tap på rad sammen med å forsøke å avslutte sesongen på en positiv tone ved å avslutte over .500, vil Gabe Kaplers team snart begynne å fokusere på hva 2019 sesongen kunne ha i butikken, inkludert potensielle frie agenter.   Tro det eller ikke,..
12/09/2018
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andre base for fjerde påfølgende kamp på mandag kveld, en trend som leder Torey Lovullo sa vil fortsette og sannsynligvis kommer på bekostning av Ketel Marte.   "Jeg føler at han har utrolige bat," sa Lovullo. "Han tyker opp midt i vår oppstilling, og han elsker denne tiden på året. Han har en flott tankegang. Han har vært i dette miljøet for oss. Så, ja, du skal se litt mer av ham nedover strekningen. "  ..
07/09/2018
Amir Garrett har ikke kastet tonnevis av plasser siden han ble plassert på 10-dagers funksjonshemmede, men hans skadde venstre fot følte seg bedre etter å ha kastet en tyngdepunktssession torsdag ettermiddag.   Garrett, den Reds venstrehendte reliever, har ikke dukket opp i et spill siden 25. august på grunn av en knust blåse i hans venstre fot.   "Vi håper å få ham tidlig neste uke til å spille i spill," sa Reds interimsjef Jim Riggleman. Han føler seg mye..
21/08/2018
Braves starter en tre-spillserie i Stålbyen i kveld, og vil se for å sette en gnarly fire-spill feie bak dem. Etter å ha blitt håndtert mye av Rockies i helgen, vil Braves vende seg til hardt kaste høyre prospektet Bryse Wilson for å starte i kveld mot Pirates, da han ble oppkalt fra AAA i dag for å gjøre sin første Major League-start. Han går sammen med Mike Soroka og Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves-kuppen for å gjøre sin Major League-debut i 2018.   Hvi..
SITE MAP
  • Herrer
  • Barn
  • Dame
  • Herrer Tilpasset
  • Barn Tilpasset