Din handlekurv er tom

forbli i Arizona etter å ha diskutert flytting til Nevada i fjor

02/08/2019 0
Det er ingen hemmelighet at Arizona Diamondbacks leter etter en ny ballpark. Laget har kalt Chase Field hjem siden deres første sesong i 1998, og, for bedre eller verre, er 20 år omtrent levetiden for et MLB-stadion i disse dager.
 
Mens teamet fortsetter å presse på for en ny ballpark i Arizona, diskuterte D-Backs muligheten for å flytte til en forstad i Las Vegas i Sør-Nevada i fjor, melder Blake Apgar fra Las Vegas Journal-Review. Spesielt møtte teamet representanter fra Henderson, Nevada, som blant annet holdt en presentasjon med ballpark-planer.
 
Den foreslåtte ballplassen på 32 000 seter ville vært offentlig eid og fritatt for skatteplikt for eiendom, med byggekostnadene anslått til 1 milliard dollar. Anlegget ville vært lokalisert i nærheten av en planlagt utvikling som vil omfatte det fremtidige hovedkvarteret til NFLs Raiders, som skal flytte til Las Vegas i 2020.
 
Å utforske - eller til og med true - flytting er en vanlig taktikk blant profesjonelle idrettslag som søker nye offentlig finansierte stadioner i hjembyen. Henderson-tjenestemenn høres veldig ivrige etter å ta med Major League Baseball til Nevada, og antagelig var D-Backs glade for å høre dem ut.
 
I mai 2018 slo D-Backs en avtale med Maricopa County som gir rett til alle inntekter som genereres på Chase Field. De påtok seg ansvaret for stadiondrift og vedlikehold i bytte. Lagets leieavtale løper gjennom 2027, selv om mai 2018-avtalen tillater dem å forlate så tidlig som i 2022.
 
Apgar sier at Henderson-tjenestemenn fremdeles ikke har mottatt "offisielt ord" fra D-Backs om deres intensjoner om å satse på flytting til Nevada. De to sidene hadde kontakt så sent som i februar.
 
Oakland Athletics og Tampa Bay Rays, to andre MLB-lag med ballpark-problemer, kan være kandidater til å flytte til Henderson i fremtiden, selv om det bare er min spekulasjon.
 
Henderson ligger omtrent 16 mil sørøst for Las Vegas og regnes som en del av hovedstadsområdet i Las Vegas.