Din handlekurv er tom

Tidlige Spring Outfield Diskusjoner

29/02/2020 0
Det vil ikke vare lang tid før ting i utmarka blir litt mer interessante for Baltimore Orioles. Med noen få tidligere topputsikter allerede i blandingen for å begynne jobber og noen flere kommer til å komme i løpet av en nær fremtid, la oss ta en oversikt over noen tidlige vårnotater fra hele utmarka i Sarasota.
 
Først en titt på det prosjekterte startfeltet, kommer åpningsdagen. Med mindre det er en stor rystelse, er Trey Mancini i høyre felt, Austin Hays i sentrum, og Anthony Santander til venstre, tidlig i favorittfeltet på utmarken. Det er kanskje ikke et eliteutfelt, men det er mye forbedret i forhold til det vi så de fleste netter på Camden Yards.
 
Orioles-sjef Brandon Hyde har uttalt at Hays er i betraktning for ledertoppen i oppstillingen når den ordinære sesongen er i gang. Selv om Hays kanskje ikke er en ideell fyr, er det ikke noen typiske leadoff-typer. Hays trekker ikke så mange turer, men han har kontaktferdighetene og hastigheten til å gjøre ting interessant. En og annen avslutning hjemmekjøring vil ikke skade å legge til litt spenning før ting til slutt smuldrer senere i spill.
 
Santander har ennå ikke gjort seg gjeldende i utmarka i vår, men det er bare et føre var. Det ser ikke ut til å være noen grunn til bekymring ennå, til tross for hva noen har antydet på nylig.
 
Med DJ Stewart som fremdeles er frisk fra ankelkirurgi og Cedric Mullins trenger å bevise seg igjen før han får en startjobb, står Santander ikke overfor mye konkurranse om startjobben til venstre. Dwight Smith Jr.is i miksen, men forsvaret hans fortsetter å være fryktelig. Han gradert seg ut som en av de fem verste defensiv outfielders i hele baseball forrige sesong, og vårprestasjonen har vært mye av den samme, til tross for en anstendig flaggermus.
 
Når vi snakker om Mullins, har den bytter-utspilleren allerede tre stjålne baser i vår. Inntil flaggermusen hans kommer rundt, kan Mullins fortsatt gi verdi hvis han er på den aktive vaktlisten. Som en defensiv erstatter eller klyper i en sen situasjon i nære situasjoner, kan Mullins gjøre ting interessant med sin hurtighet og defensive ferdigheter.