Din handlekurv er tom

Nylige Bryce Harper kommentarer kan være gode nyheter for Philad

27/09/2018 0
Alle øynene vil være på Philadelphia Phillies og en håndfull andre lag denne offseasonen for å se om de kan overbevise Bryce Harper om å komme ombord for 2019.
 
Mens Philadelphia Phillies kommer ut av sitt sjette tap på rad sammen med å forsøke å avslutte sesongen på en positiv tone ved å avslutte over .500, vil Gabe Kaplers team snart begynne å fokusere på hva 2019 sesongen kunne ha i butikken, inkludert potensielle frie agenter.
 
Tro det eller ikke, en av de gratis agenterne kan være Bryce Harper, selv om det virker som et absolutt langt skudd på dette punktet.
 
I løpet av de siste par månedene har Phillies sett navnet sitt nevnt i samme samtale som store navn gratis agenter for å være som Harper og Manny Machado, hovedsakelig på grunn av at de har de store pengene å bruke.
 
For noen år siden ble ikke Philadelphia ansett som mye av et mål for nøkkelfrie agenter å signere når man så på alle årene som bestod av kamp, ​​men alt som endret seg i 2018.
 
Ikke bare gjorde Phillies et splash i gratis byrå før 2018 sesongen ved å signere Carlos Santana og Jake Arrieta, men også laget endte med å være en overraskende kandidat i National League, det er helt til august rullet rundt, selvfølgelig.
 
Likevel, så frustrerende som det har vært å se Philadelphia i løpet av de siste to månedene billige Philadelphia Phillies Herrer baseball klær, er de gode nyhetene deres overraskelse. Overordnet suksess gir lagets håp om hva 2019 kan ha i butikken, spesielt hvis de lander Harper eller en annen stor stjerne.
 
Taler om Harper, Washington-borgere er satt til å delta i deres endelige hjemmekamp i 2018-sesongen onsdag ettermiddag mot Miami Marlins. Og når du hører kommentarer som er gjort før kampen av Harper, er det vanskelig for Phillies-fansen å ikke bli begeistret over muligheten for at laget presser til å signere ham når tiden kommer i offseasonen.