Din handlekurv er tom

Longtime Arizona Diamondbacks reliever Brad Ziegler kunngjør pen

11/10/2018 0
Veteran relief pitcher Brad Ziegler, som hadde to poeng med Diamondbacks, annonserte sin pensjon fra baseball på onsdag.
 
Ziegler, som annonserte nyheten via Twitter på sin 39. bursdag, satte deler av syv sesonger med Diamondbacks og samlet en 22-12 plate for å gå sammen med en 2,57 ERA og 62 lagre.
 
Ziegler ble kåret til klubbens 20-årsjubileum denne sesongen før de ble kjøpt av Diamondbacks på årets handelsfrist. Han gikk 1-1 med en 3.74 ERA i 29 kamper i Arizona denne sesongen.
 
"Den daglige grinden har tatt en toll på kroppen min," skrev Ziegler i meldingen. "Det var veldig tøffe tider de siste to sesongene hvor jeg lurte på om jeg fysisk kunne fortsette å gjøre det som ville ta for å bli på banen, og hvis jeg selv kunne fortsette å utføre på det nivået jeg hadde.
 
"Og jeg kan takke Dbacks for å gi meg en sjanse til å kaste inn spennende, meningsfulle spill nedover strekningen og bevise meg selv at jeg ikke skulle bli presset ut av spillet fordi jeg ikke kunne konkurrere lenger - jeg går vekk å vite at jeg fortsatt kan. "
 
I sin melding på Twitter nevnte Ziegler hans divisjonstitler med Diamondbacks (2011) og Boston Red Sox (2013) som noen av høydepunktene i karrieren hans. Et midseasonoppkjøp av Diamondbacks i den 2011 sesongen, utgitt Ziegler en 1,74 ERA i 23 kamper nedover strekningen.
 
"Playoff baseball er utrolig," skrev Ziegler.
 
Ziegler fortsatte å muse på sin ydmyke begynnelse i profesjonelle ranger, inkludert å bli utgitt fra sin første vårutdanning før han endelig begynte sin karriere med Oakland Athletics.
 
"Jeg følte bokstavelig talt i det øyeblikket at min prokarriere bare var et år eller to unna slutten billige Arizona Diamondbacks Herrer baseball klær, og visste at" de gutta sjelden blir oppkalt og vanligvis bare brukt som rosterfyllere i mindreårige ", skrev Ziegler. "To år senere ble drømmen min endelig en realitet - men jeg visste at oppholdet mitt kunne være midlertidig.
 
"Så, mitt største mål var å nyte hvert minutt av det og prøve å gjøre det vanskelig for dem å sende meg ned da den tiden kom. Ti år senere føler jeg meg heldig å kunne gå bort fra spillet på mine betingelser, aldri blitt sendt tilbake til mindreårige. "
 
Ziegler startet sin MLB karriere med 39 påfølgende målfri innings, noe Ziegler nevnt i sin melding, og ferdig med en 2,75 ERA i 265 relief utflukter og 105 lagrer.