Din handlekurv er tom

En liten hvile går langt for å forlenge Clayton Kershaws storhet

20/06/2019 0
Det var fem år siden tirsdag at Clayton Kershaws storhet nådde sitt høydepunkt. Han twirled ni mesterlige, no-hit innings mot Colorado Rockies den kvelden. Femten smadder slo ut og bare en av dem nådde base, på en Hanley Ramirez-feil som forhindret et perfekt spill. På sesongens slutt, fanget Kershaw sin tredje Cy Young Award på fire år og ble den andre krukken i nesten tre tiår for å vinne MVP. Han var i tyngdepunktet som til tider følte at det kunne vare evig.
 
"Det virker ikke slik lenge siden, men når du tenker på alle årene i mellom, virker det som for lenge siden," sa Kershaw. "Din karriere går fort. Det er et blunk for øye. Du er en tidligere baseballspiller lenger enn du er en baseballspiller."
 
Kershaw er ikke nærmer seg slutten, men det er ikke lenger langt nok til å ignorere. Hans siste start lignet de aller fleste av hans utflukter denne sesongen - han kjempet gjennom en skummel kommando, kastet ut av trøbbel, og til slutt førte han Los Angeles Dodgers til seier.
 
Denne besto av syv scoreless innings, på to turer og tre treff, i en 9-0 seier over San Francisco Giants, et floundering lag som gikk inn med det nest laveste batting gjennomsnittet i sporten. Kershaw forbedret sin rekord til 7-1, senket hans ERA til 2,85 og notched sin 11. kvalitetsstart i 12 utflukter denne sesongen. Dodgers manager Dave Roberts krediterte Kershaws evne til å minimere skade og hans "ubarmhjertige forberedelse" for sin vedvarende suksess gjennom reduserte ting.
 
Dodgers har vært mer proaktive de siste årene om å gi Kershaw en ekstra dag eller to i mellom starter. Tirsdag merket kun tredje gang han tok hagen på vanlig hvile, som består av fire dager i mellom. Siden begynnelsen av 2018 har Kershaw gjort 14 mer regelmessige sesonger på ekstra hvile enn han har på vanlig hvile, Dodgers svar på den voksende NBA-trenden med "load management".
 
"Bare det mentale å ha en ekstra dag hver gang i en stund er nyttig," sa Kershaw, som racked opp mer enn 2000 innings før sin 31-årstid i 2019. "Jeg tror ikke noen kan argumentere for det. Enten det virkelig hjelper opptreden din, som egentlig vet. "
 
Det er ikke bare Kershaw. Dodgers, som snart vil sette i gang en sjette starter for å bekjempe en 18-talls spill på 18 dager, har hatt 42 av startene deres, kommer med en ekstra hviledag, femte mest i de store. De fire lagene foran dem - San Diego Padres, Miami Marlins, Milwaukee Brewers og Giants - har rotasjoner som enten er mye yngre eller ikke så effektive eller begge deler.
 
Roberts kalte den ekstra hvile "en fordel" til Kershaw og til hele staben. Kershaw, som rutinemessig som noen, nedspillte den.
 
"Jeg elsker pitching på vanlig hvile, jeg elsker å være i den rutinen, og ekstra dager er flotte hver eneste gang for å gi deg et slag," sa han. "Jeg liker ikke å gjøre det igjen og igjen, det blir bare den nye normen, og så regelmessig hvile føles kortere, så jeg liker det ikke. Men det burde ikke være noe for mye. Min rutine gjør det ikke" Ikke endre for mye, bare med den ekstra dagen. "
 
Kershaws fastballhastighet (90,5 mph kommer inn) er nede i fjerde rette år, og hans avhengighet i å bryte baller (58,1 prosent) er oppe for det fjerde rette året. Han nærmer seg en karriere høy i hjemmefrekvens, men han skuer ikke bort fra kontakt - som vist av en turrate på 1,6 - og han registrerer fortsatt outs effektivt.
 
Kershaw hadde to på med en ut i andre inning, så lurte Brandon Crawford med en glidebryter og fikk Steven Duggar til å hoppe ut. Med en mann på andre og to ute i tredje, fikk han Tyler Austin til å mene ut. Med en mann på første og en ute i den sjette, så han på Cody Bellinger å få tak i gjerdet, og deretter hentet Donovan Solano - hans 63. karriere pickoff, 26 mer enn noen aktiv spiller.
 
Dodgers hadde to på og en ut i den nederste halvdelen av den inningen, ledelsen på bare tre, men Roberts lot Kershaw treffe, selv om han allerede hadde kastet 83 plasser. Han fortsatte å pensjonere de to første batterene i den syvende. Og etter at Kevin Pillar nådde andre base på en linjeskip som seilte over Alex Verdugo's hode, kom Kershaw tilbake for å slå ut Crawford på en annen skyveknapp, sin 100. og siste pitch.
 
"Han bare slags outwills det andre laget, slags grinds det ut," Dodgers catcher Austin Barnes sa. "Han hadde syv shutdown-innings, og jeg tror egentlig ikke at han noensinne har følt så bra i dag."
 
For å markere jubileumet til Kershaw's no-hitter, distribuerte Dodgers en hukommelsesbobblehead og inviterte sine to små barn til å kaste ut den seremonielle første banen. Kershaws eneste sønn, Charley, var ikke født da hans far fullførte den mest imponerende starten på sin berømte karriere. På et tidspunkt, med bobblehead i den ene hånden og sin miniatyrhanske i den andre, løftet Charley begge armene, etterligner Kershaws signaturfirma.