Din handlekurv er tom

Diamondbacks 'Daniel Descalso for å se mer action i stretchkjøri

12/09/2018 0
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andre base for fjerde påfølgende kamp på mandag kveld, en trend som leder Torey Lovullo sa vil fortsette og sannsynligvis kommer på bekostning av Ketel Marte.
 
"Jeg føler at han har utrolige bat," sa Lovullo. "Han tyker opp midt i vår oppstilling, og han elsker denne tiden på året. Han har en flott tankegang. Han har vært i dette miljøet for oss. Så, ja, du skal se litt mer av ham nedover strekningen. "
 
Selv om produksjonen hans har avtatt de siste ukene, er Descalso klart det bedre alternativet fra et offensivt synspunkt. Han har truffet .248 / .365 / .448 gjennom 384 plateopptredener og har vært svært produktive på viktige steder, og legger inn en .311 / .403 / .639-linje i høytliggende situasjoner.
 
Marte har i mellomtiden hatt opp og nedturer gjennom hele sesongen. Han var stort sett uproduktiv gjennom sesongens første to måneder, steget gjennom juni og juli og har gått ned igjen siden august.
 
Gitt at Marte er den overlegne forsvareren, vil han trolig finne veien på banen som en defensiv erstatning sent i spill - noe komplisert beslutningen for Diamondbacks, et lag bygget rundt deres pitching og forsvar. Men Lovullo mente at behovet for mer støtende produksjon var for stor.
 
"Du trenger (quality) at-bats og du må score løp," lovullo sa. "Spesielt kommer her (Coors Field), og jeg vet, går til Houston, to svært støtende lag. Det er ikke et løp til fem (løper); Det er sannsynligvis et løp på 10 når du spiller mot disse to lagene. "
 
Lovullo sa at han snakket med Marte om rolleendringen i den foregående serien mot Braves, og bemerket at mens Marte ikke likte å høre nyheten, tok han det bra.
 
"Han skal fortsette å starte, det skal bare gi Daniel noen flere enn han har hatt," sa Lovullo. "Men han trakk det av og sa at han forstår, og han liker det ikke, men han fortsetter å fortsette og gjøre det han kan for å forbedre hver dag."
 
Mens andre klubber rundt de store mesterene flyttet for å øke sin liste over før 31. august, var Diamondbacks klapp.
 
General Manager Mike Hazen sa at avgjørelsen kom ned for å føle seg godt om sin roster og ikke ønsket å betale høye priser i handel for spillere som sannsynligvis ville spille mindre roller.
 
"Hvis du ikke kan skape en mulighet hvor du kjøper en fyr som skal leke for deg hver dag, blir denne prisen forskjellig," sa Hazen. "Alt blir en luksus, som er flott; du vil alltid samle så mange bekvemmeligheter som du kan. Men vi følte oss ikke (en avtale var verdt det) for hvor spørsmålet var for bestemte ting (gitt) hva vi skulle spørre dem om å gjøre. "
 
Hazen reduserte også den sannsynlige effekten av en flaggermus utenfor benken nedover strekningen.
 
"Jeg er fortsatt ikke tilskrevet - ja, det kan jeg bli påvist på dette - at divisjonen kommer ned til en nippe-slag på bat i den niende innspillingen av et spill på den andre til siste dagen av sesongen , Sa Hazen. "Jeg tilskriver meg til de ni gutta vi ruller ut der hver dag, og gutta vi blander og samsvarer med de gutta hver andre dag, er hva som skal føre til gevinster og tap mer enn fyren som kommer til å komme ut og få et nakkeslutt på bat i en bestemt matchup. "