Din handlekurv er tom

Daydreaming About A 2013 Gold Glove Defense

30/10/2019 0
Baltimore Orioles inneholdt et forsvarsrekord i 2013, inkludert tre vinnere av Gold Glove Award.
Noe av det første som trekker oss inn i baseballkampen som unge fans, er de sprø hjemmeløpene som ser ut til å trosse fysikkens lover når de svever gjennom luften og skaper et brøl av spenning blant fansen når de deler ærefrykt for den kjeveleggende bragden de nettopp var vitne til. Det var ikke tilfelle for denne Baltimore Orioles-fanen.
 
Når jeg vokste opp, så det den jevne vendingen av et dobbeltspill, Mike Bordick til Roberto Alomar Jr til Rafael Palmeiro i en uanstrengt hendelsesrekvens for å spille inn to outs i ett stykket, som begeistret meg mest. Det var de tidlige minnene fra Orioles baseball som førte til at timer og timer med trening tok bakkeboller i håp om at jeg kunne gjenskape de høydepunkt-defensjonsspillene jeg beundret.
 
Den nåværende versjonen av Orioles er langt fra ansett som defensive juggernauts. De passerer knapt for et større ligaforsvar. Det er vanskelig å tro at for ikke så lenge siden hadde denne franchisen et rekordstort forsvar og en trio av Gold Glove Award-vinnere.
 
Faktisk var det på denne datoen tilbake i 2013 da sentrumsfeltspiller Adam Jones, den tredje baseman Manny Machado, og shortstop J.J. Hardy tok alle Gold Glove-honnør hjem etter en sesong der Baltimore begikk bare 54 feil på hele 162 kamper. Det var en MLB-rekord for færrest antall feil i en enkelt sesong.
 
Totalt sett registrerte Baltimore Orioles 2013 et dWAR på 3,8, bra for femteplassen i hovedmålene. Machados 4,4 dWAR ble nummer to i hovedfagene bak Andrelton Simmons og hans 5,5 dWAR.
 
Det ville være Hardys andre Gold Glove, en del av en tre-års strekning med Gold Glove-utmerkelser og begynnelsen på en imponerende fem-årig strekning som fikk Hardy til å samle det femte høyeste antallet Defensive Runs Saved blant shortstops fra 2013-2017.