Din handlekurv er tom

D-rygger tenker stort med potensiell ny ballpark

21/11/2019 0
Detaljer har dukket opp om hva Arizona Diamondbacks ville ønske seg i et nytt ballpark-prosjekt, og viser en dristig visjon for hvordan teamet kunne avgjøre sin langsiktige anleggssituasjon.
 
D-Backs eierskap har evaluert organisasjonens fremtid siden de kom til en avtale med Maricopa County om å søke et nytt hjem i mai 2018, en avtale som kom midt i misnøye med hvordan Chase Field ble drevet og vedlikeholdt. Siden den gang har organisasjonen stort sett vært stille på hvordan den går frem med planleggingen av anleggene, men detaljer som ble avdekket i en Arizona-republikk-rapport denne uken skisserer noen av målene som kan være en del av enhver ny ballpark-plan.
 
Ønskelisten for en ny ballpark, som ble delt med tjenestemenn i forstaden i Las Vegas i Henderson i fjor, krever i det vesentlige en ballpark med uttrekkbart tak bygget med en mer intim utforming enn Chase Field og forankrer en sprikende utvikling med blandet bruk. Innenfor denne utviklingen vil det være fasiliteter som detaljhandel, spisesteder, kontorer og boenheter, pluss et konsertscene på 5000 seter kontrollert av D-Backs.
 
Gitt at ønskelisten skisserer brede områder for prosjektets omfang - for eksempel 45-70 dekar for utvikling av blandet bruk - ser det ut til at tallene kan endres etter hvert som forhandlingene utspiller seg. I tillegg er det verdt å merke seg at ønskelisten i seg selv ikke utgjør en forpliktelse til å bygge en ny ballpark, og D-Backs har ikke kommet ut og offentlig avvist ideen om en Chase Field-renovering.
 
Likevel vil enhver renovering til Chase Field ha utfordringer å vurdere. Ballens utstrakte fotavtrykk er en betydelig ulempe, og D-Backs må finne en måte å gjøre anlegget mer intimt på. En del av strategien vil sikkert innebære å tilbakestille Chase Fells sittekapasitet på 48.519 til fordel for flere sosiale / grupperom, men D-Backs har spesielt etterlyst en ny ballpark med et litt mindre fotavtrykk enn Chase Field - minst 20 dekar for en ny ballpark, sammenlignet med Chase Fields fotavtrykk på rundt 25 dekar — og enhver anstrengelse for å nedbemanne det nåværende anlegget vil trolig kreve omfattende konstruksjonstiltak, hvis det er mulig.
 
Videre spørs det om teamet kan sette sammen nok land i området rundt Chase Field til å oppfylle visjonen om ny utvikling. Selv om det er potensiale for teamet å jobbe med litt omkringliggende land i sentrum av Phoenix, vil en utvikling med blandet bruk sentrert rundt et renovert Chase Field sannsynligvis bli fullført i mye mindre skala enn den lave enden av rekkevidden beskrevet i D-Backs 'ønskeliste.
 
Som nevnt har D-Backs hatt samtaler med Henderson-tjenestemenn, som la opp en ballpark med uttrekkbart tak omgitt av ny utvikling. Alt tyder imidlertid på at samtaler mellom de to sidene har stoppet opp, og at D-Backs ikke vurderer noen overturer utenfor Arizona.
 
Å bo i Sun of Valley kan være levedyktig, med East Valley kanskje et ønskelig alternativ. Land er tilgjengelig for en ny ballpark og blandet bruk med enkel motorvei-tilgang, og D-Backs er allerede partnere med Salt River Pima-Maricopa Indian Community på Salt River Fields på Talking Stick, teamets vår-trening hjem, og kanskje stammen ville være en villig partner på en MLB ballpark på et eller annet nivå.
 
Politisk sett vil det være utfordringer med å skaffe offentlig finansiering til en ny ballpark, spesielt gitt andre anläggningsproblemer i Valley of the Sun: City of Phoenix har allerede forpliktet 150 millioner dollar fra sitt Sportsfondfond til å renovere Talking Stick Resort Arena - hjemsted for NBAs Suns - og NHLs Arizona Coyotes forventes etter hvert å starte et arenasøk under den nye majoritetseieren Alex Meruelo. Imidlertid bør ideen om offentlige penger i en eller annen form ikke avvises helt, særlig med statens høyesteretts avgjørelse tidligere i år om å opprettholde lovligheten av å bruke et leiebiltillegg i Maricopa og Pima fylker for å finansiere idrettsanlegg.