Din handlekurv er tom

Cleveland indianere: Hvilke lag vil være alt-i på indianere tilb

07/11/2018 0
Hvis rapportene er sanne, er det sannsynligvis mange lag som ringer til Cleveland Indians front office for å spørre om noen store navn baseball klær. Vi ser hvem disse lagene kan være.
 
Å si farvel er vanskelig, men Cleveland-indianerne kan gjøre mye av det snart. Med rapporter som sirkler om at nesten alle på laget er i ferd med å gå, er indianernes frontkontor sannsynligvis opptatt med å ta mange telefonsamtaler.
 
Det er contenders og gjenoppbygging lag som tar en seriøs titt på hvordan de kan dissekere denne indianer roster. Sikker på at indianerne prøver å få potensielle kunder og plukker som kan hjelpe dette teamet å være relevante, men det kommer til bekostning av husstandsnavn.
 
Med det lastede kammeret av kasser som de har, inkludert Carlos Carrasco med en lagvennlig kontrakt, vil det trolig være hvor lagene skal begynne å se.
 
Seattle Mariners og Los Angeles Angels
 
Dette er to lag som er på vei i AL West. De har mange veldig gode deler, men begge lagene mangler dybde i rotasjonen. Marinerne har noen respektable armer i sin rotasjon, men å legge til noen som Trevor Bauer eller Mike Clevinger ville gi dem et stort trykk. Det kan til og med være nok til å avslutte postseason tørken.
 
Englene mangler en sann ess i deres rotasjon. De slår meg som et av lagene som ville ta en fin titt på Corey Kluber. Kluber ville få englene til å føle seg som en reell trussel, spesielt med noen av de fantastiske talentene de har på forsvaret.
 
New York Yankees
 
Jeg ville sannsynligvis være syk hvis jeg så en av de kjære indianerne som gikk bort til yankees, men det er ikke ut av spørsmålet. Indianerne ville bytte sine stjernespillere til en vaskemaskin som Marlins gjorde. Likevel kan Yankees være interessert i noen av de indianske rotasjonsbitene. Det ville sikkert hjelpe dem i deres jakten på Red Sox.
 
De kan også se til Stammens bullepenne hvis de liker Brad Hand og Nick Goody. En av de få tingene som gjør dette fristende er at Yankees har et godt gårdssystem og kunne sende Cleveland noen unge talent.