Din handlekurv er tom

Cincinnati Reds reliever Amir Garrett kunne komme tilbake neste

07/09/2018 0
Amir Garrett har ikke kastet tonnevis av plasser siden han ble plassert på 10-dagers funksjonshemmede, men hans skadde venstre fot følte seg bedre etter å ha kastet en tyngdepunktssession torsdag ettermiddag.
 
Garrett, den Reds venstrehendte reliever, har ikke dukket opp i et spill siden 25. august på grunn av en knust blåse i hans venstre fot.
 
"Vi håper å få ham tidlig neste uke til å spille i spill," sa Reds interimsjef Jim Riggleman. Han føler seg mye bedre.
 
Garrett, som er nummer to på laget med 58 lettelser, eide en 7.20 ERA på tvers av 10 innings etter All-Star Break.
 
"Hver gang jeg treffer foten min eller jeg kommer av gummien, snu foten," sa Garrett. "Det er mye bedre nå, så forhåpentligvis, i de neste dagene er jeg der ute. Jeg klør for å komme tilbake der ute og hjelpe laget å vinne og se hvor det går. "
 
Med Garrett skadet og Cody Reed i startrotasjonen, har Reds bare en venstrehånds reliever i sin bullpen: Wandy Peralta.
 
"Forhåpentligvis vil jeg være der ute de neste dagene," sa Garrett. "Jeg er lei av å sitte ute. Jeg liker ikke det. "
 
Mer: Cincinnati Reds spillere sier at Downtown skyter treff nær hjemmet
 
WISLER TILBAKE I HJEMSTATEN: Røde reliever Matt Wisler, som ble anskaffet i Adam Duvall-handelen og oppkalt forrige uke, vokste opp i Bryan, Ohio, omtrent tre timer nord for Cincinnati.
 
"Faktisk indianere bare for det eneste faktum at de var på vår hjemby radio", sa Wisler. "De spilte indianer spill hver kveld. Jeg vokste opp og lyttet til disse spillene. Det er som jeg ble en fan av å vokse opp. Jeg tror at byen min har ganske få Reds-fans fra det, skjønt. "
 
På torsdag kastet Wisler tre scoreless innings med Reds etter å ha registrert en 1,83 ERA på Triple-A Louisville. Han hadde en 5,27 ERA i 74 karriereopptredener med Atlanta Braves før han ble handlet i juli.
 
Ut av mindre ligaalternativer neste år ønsker Wisler å bevise at han kan holde seg på Major League-nivået.
 
"Jeg tror dette er en god viser måned for meg," sa den 25 år gamle Wisler. "Selvfølgelig har jeg i løpet av karrieren hatt noen virkelig gode opptredener og noen virkelig dårlige nedturer. Dette er den siste måneden, forhåpentligvis kan jeg komme ut her og bevise at jeg fortsatt kan gjøre det i de store ligaene og se hva som skjer i neste år. "