Din handlekurv er tom

Bryse Wilson blir første Major League start som Braves tar sikte

21/08/2018 0
Braves starter en tre-spillserie i Stålbyen i kveld, og vil se for å sette en gnarly fire-spill feie bak dem. Etter å ha blitt håndtert mye av Rockies i helgen, vil Braves vende seg til hardt kaste høyre prospektet Bryse Wilson for å starte i kveld mot Pirates, da han ble oppkalt fra AAA i dag for å gjøre sin første Major League-start. Han går sammen med Mike Soroka og Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves-kuppen for å gjøre sin Major League-debut i 2018.
 
Hvis Wilson og Braves skal reversere sine tapende måter og legge inn en W på mandag kveld, vil de gjøre det bak styrken av den følgende oppstillingen.
 
Det er litt annerledes for i kvelds ordre, da Ender Inciarte hopper opp i to-sporet, og Ozzie Albies faller til 6. Dansby Swanson kommer tilbake fra dagen og går tilbake til sin normale plass på 8.
 
Som piratstarter Chris Archer tilbrakte mesteparten av sin karriere med Tampa Bay Stråler og hadde begrenset eksponering for Braves, bare tre Braves har noen gang møtt ham. Bare to av dem - Nick Markakis og Kurt Suzuki - er i startlinjen. Verken Markakis eller Suzuki har gått spesielt godt imot ham, med Kakes slashing .182 / .250 / .182 / .432 over 11 plateopptredener, og Suzuki går 0-for-1 med en tur.