Din handlekurv er tom

Baltimore Orioles: Manny Machado er på vei til San Diego

22/02/2019 0
Etter å ha tilbrakt åtte år i Baltimore Orioles-organisasjonen, pluss et par måneder i Los Angeles, går tidligere Os superstjerne Manny Machado til San Diego på en rekordbryter kontrakt
 
Etter en lang forsøk offseason der MLBs største friagere ved navn forblev usignert på vei til våropplæring, brøt nyheten endelig i går med tidligere Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.
 
Som først rapportert av ESPNs Jeff Passan, signerte Machado en rekordkontrakt med San Diego Padres i 10 år, verdt $ 300 millioner dollar.
 
Mens Giancarlo Stantons 13-årige $ 325 millioner dollar forlengelse med Miami Marlins fortsatt er den høyeste dollarbeløpet i MLB historie, blir Machado's 10/300 dollar den største kontrakten som noen gang er signert av en MLB-friagent.
 
I løpet av sin tid med Baltimore Orioles var Machado en av de mest polariserende spillerne i baseball. Han ble elsket og verdsatt i byen Baltimore, og ble foraktet av flertallet av gjenværende MLB-fans på grunn av hans oppfattede arbeidsmoral og hans aggressive utbrudd på banen.
 
Machado er ikke slank når det gjelder drama på diamanten. Han har hatt biff med mange spillere i MLB, spesielt (i mine tanker) med Dustin Pedroia fra Boston Red Sox.
 
Machado's antics fortsatte etter at han ble handlet til Los Angeles Dodgers i fristen i 2018, og skaper problemer i NLCS etter å ha kjørt gjennom Brewers første baseman Jesus Aguilar etter en ground-out. Det var tydelig med vilje og gjort uten frustrasjon, men Manny skal Manny.
 
Uansett hva hans on-field antics kan ha trommet opp, og hva folk tenker på sin holdning og arbeidsmoral, er det ikke nektet at Machado er et superstar talent og er en av de beste spillerne. Orioles fans har vært privilegert å se de siste to tiår.
 
Hans tall snakker for seg selv. Machado er en fire-time All-Star med to American League Gold Glove-priser og to topp fem AL MVP-finish.
 
Han er en karriere .282 / .335 / .487 hitter som kommer fra fire-rette 30+ homers sesonger, og har vært verdt minst 6,0 fWAR i tre av de siste fire årene. Hans forsvar forsvant etter å ha flyttet tilbake til shortstop i fjor, men det var ikke helt uventet etter at han hadde brukt den bedre delen av de foregående seks årene, hovedsakelig som en tredje baseman.
 
Han vil sannsynligvis også være en tredje baseman i San Diego, da Padres har to ekstremt talentfulle unge infielders i Luis Urias (21 år gammel) og Fernando Tatis Jr. (20), som med all regning vil ta andre base og shortstop roller, henholdsvis.
 
Mens Machado går med i et Padres-lag som vant bare 66 kamper i fjor, er gårdssystemet i San Diego en av de beste i baseball, og deres vindu av tvang bør åpnes i nær fremtid. Ved å signere Machado, gjør Padres bare seg selv ved å åpne vinduet litt tidligere enn man kunne forvente.
 
Er neste skritt for Padres å forfølge superstjerner outfielder Bryce Harper, eller krukke Dallas Keuchel? Etter å ha signert Machado, vil Padres fortsatt være omtrent $ 50- $ 60 millioner dollar under 2019 Competitive Balance Tax-grensen, noe som gir nok plass til en annen stor gratisagent tillegg.